Julkisivumaalaus

Maalaus Jarpek Oy tarjoaa julkisivumaalausta Uudenmaan alueella. Maalaamme pääsääntöisesti puuverhoiltujen rakennusten julkisivuja. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja isännöitsijät.

Maalaamme myös yksityisille henkilöille peltikattoja ja julkisivumaalauksia.

Kokemusta meillä on jo yli 20-vuotta ja voit luottaa ammattitaitoomme.

Julkisivumaalaus onnistuneesti!

Olemme toimineet pitkään ja olemme oppineet ymmärtämään mitä erilaisten kiinteistöjen julkisivumaalaus vaatii onnistuneeseen ja kestävään lopputulokseen. Onnistunut Julkisivumaalaus on paljon muutakin, kuin maalin levittäminen julkisivun maalattavalle pinnalle.

Julkisivumaalaus työvaiheineen

Julkisivumaalaus työvaiheineen arvioidaan aina kohdekäynnin aikana. Julkisivumaalaus voidaan toteuttaa perinteisesti työvaiheineen: irtoavan maalin poisto, pohjamaalaus ja lopuksi pintamaalaus.

Julkisivumaalaus uudiskohteisiin toteutetaan pintamaalauksella, jos käsiteltävä maalattava
pinta on välimaalattu.

Pyydä tarjous julkisivun maalauksesta!

Julkisivumaalaus rakennusliikkeen kumppanina

Uudisrakentamisen puolella toimimme usean rakennusliikkeen maalauskumppanina julkisivumaalauksiin liittyen. Pitkien ja jatkuvan yhteistyön ansiosta rakennusliikkeet tietävät tarkalleen mitä meiltä saa ja yhteistyö perustuu molemminpuoliseen luottamukseen.

Sovituista asioista on pidetty kiinni aikataulujen, työn etenemisen ja ennen kaikkea maalauksen laadun suhteen.

Jos mietit maalauskumppania rakennustyömaalle, otapa rohkeasti yhteyttä niin voimme keskustella lisää.

Annamme tarvittaessa suosittelijoita työpäälliköistä, isännöitsijöistä ja yksittäisistä asiakkaista, joilta voit kysyä kokemuksia toimimisesta kanssamme julkisivumaalauksiin liittyvissä asioissa.