Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus -taloudellisesti kannattava toimenpide!

Julkisivumaalaus kuuluu perinteisiin maalauspalveluihimme, asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, taloyhtiöt, isännöitsijät ja kiinteistön omistajat. Maalaamme myös yksityisille asiakkaille peltikattoja ja julkisivujen maalauksia.

Julkisivumaalaus uudistaa kiinteistön ulkoasun ja antaa suojan säänrasituksia vastaan.
Julkisivumaalaus voi sisältää kerralla sekä seinä- että kattopintojen maalauksen.
Julkisivumaalaus käsittää lisäksi, ikkuna- ja ovipielien maalauksen, otsalautojen ja räystäiden, sekä usein vesikourujen ja syöksytorvien maalauksen.

Julkisivumaalaus on taloudellisesti kannattava investointi.
Säännöllisesti toteutettu julkisivumaalaus pidentää kiinteistön elinkaarta.
Suorita julkisivumaalaus säännöllisesti 10-vuoden välein.

Julkisivumaalauksia Uudenmaan alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Järvenpää, Porvoo ja Nummela -olemme toteuttaneet yli 20 vuotta.

Muista julkisivumaalaus säännöllisesti.

Julkisivumaalaus onnistuneesti!

Julkisivumaalaus -palveluitamme käytetään laajasti isännöitsijöiden, taloyhtiöiden, kiinteistön omistajien sekä yksittäisten asiakkaiden taholta. Julkisivumaalaus käsittää sekä katto- että seinäpintojen maalauksen.
Oikeilla työmenetelmillä ja maaleilla toteutettu julkisivumaalaus antaa kiinteistölle pitkän suojan ja on silmälle miellyttävä.
Onnistuneeseen julkisivumaalaukseen päästään rautaisen ammattitaitomme avulla, jota meillä on kertynyt yli 20-vuoden ajalta.
Kokeneimmat maalarimme ovat toimineet alalla jo 40-vuoden ajan.

Julkisivumaalaus työvaiheineen

Julkisivumaalaus toteutetaan eri työmenetelmillä, johon vaikuttaa maalattava pinta.
Perinteinen julkisivumaalaus puuverhoilluilla pinnoilla sisältää joskus lohkeilevan tai irtoavan vanhan maalin poistamisen kaapimalla. Paljaat puupinnat pohjamaalataan, jolloin suojakerroksesta saadaan riittävä.
Pohjatöinen jälkeen suoritetaan varsinainen julkisivunmaalaus. Maali levitetään isoille pinnoille korkeapaineruiskulla ja sivellään tasaisesti. Maalin levityksessä on huomioitava maalinmäärä, puuverhoiltujen paneelien pontit ja suojaavan maalikerroksen saaminen myös ponttien pohjalle.

Julkisivumaalaus uudiskohteeseen suoritetaan vastaavilla toimenpiteellä. Suojaukset, maalin levitys ja sivellin työ.

Pyydä tarjous julkisivun maalauksesta!

Julkisivumaalaus -Rakennusliikkeen kumppanina

Julkisivumaalaus -palveluitamme käyttävät useat rakennusliikkeet. Julkisivumaalaus viimeistelee uuden rakennuskohteen lopputuloksen. Toimimme usean rakennusliikkeen luotettavana kumppanina julkisivumaalauksiin liittyen.
Rakennusliikkeet edellyttävät julkisivumaalaus kumppanilta ripeää tekemistä laadusta tinkimättä.

Vuosia kestänyt yhteistyö ja molemmin puolinen luottamus takaavat julkisivumaalauksen onnistuneen lopputuloksen. Työvaiheet suunnitellaan yhdessä kiinteistön muun rakentamisen etenemisen kanssa.
Julkisivumaalaus oikein toteutettuna ja suunniteltuna takaa laadukkaan lopputuloksen!

Pyydä tarjous julkisivun maalauksesta!