Referenssit

Julkisivumaalaus – ulkomaalaus

Jarpekin kanssa homma on toiminut hyvin työmailla missä olen ollut yhteistyössä heidän kanssaan. Ulkomaalausurakka on sujunut joutuisasti ja Jarpekin maalarit osaavat siirtää pienet tavaramäärät seinien vierestä itsekin ilman työnjohdon apua. Voin suositella tätä porukkaa ulkomaalauksiin!

Työnjohtaja – Sievi Asunnot Oy

Peltikatonmaalaus Helsingissä

10 vuotta sitten pohdimme naapurin kanssa identtisten peltikattojen uusimista, olivat tuolloin jo 30 vuotta olleet alkuperäisillä väreillä.

Toisaalta olimme tyytyväisiä profiiliin ja pelti oli vahvaa laatua ilman ruostumista. Halusimme myös vaihtaa väriä tyyliin paremmin sopivaksi.

Saimme vinkin Jarpekista, hyvät suositukset ja päädyimme katon vaihtamisen sijasta maalauttamaan katot.
Tulos oli visuaalisesti erinomainen, työ asianmukaista ja hoitui sovitusti.

Jarpek suositteli huoltomaalausta 7-10 vuoden kuluttua. Aikaa kului 8 vuotta, maali oli kestänyt, joskin jo vähän haalistunut. Uusintamaalaus palautti saman onnistuneen tuloksen ja toistaiseksi ei ole tarvinnut katon uusimista miettiä. Voin suositella!

Risto Heikkinen – Helsinki

Omakotitalon peltikaton ja julkisivun maalaus

Jarpek maalasi omakotitalomme peltikaton ja julkisivun osia asiantuntemuksella, ripeästi ja huolellisesti, juuri niin kuin sovittiin. 

Katon hankala muoto ei heitä haitannut ja nostimen avulla tuli samalla omenapuutkin leikattua. Ystävällinen, rivakka, hyvin yhteentoimiva porukka! 

Aila Aho – Helsinki

Maalausurakka Espoossa

Työ sujui todella nopeasti ja yhteydenpito oli tarjouspyynnöstä lähtien mukavaa ja vaivatonta. Muutama jälkikäteen huomattu puutekin käytiin korjaamassa yhtä lailla nopeasti.

Nanna Järvinen – Espoo

Peltikatonmaalaus Helsinki

As Oy Onni on yksi Kruunuhaan vanhoista 1900 valmistuneista taloista.

Pihatalomme katto on aikoinaan maalattu terva pohjaisella maalilla.

Etsimme urakoitsijaa maalaukseen ja löysimme Jarpekin. Saimme ammattitaitoista palvelua sekä laadukkaan työn. Maalaus urakka valmistui ajoissa ja kaikki yhteydenpito sujui hyvin.

Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme Jarpekkia vaativiin töihin.

Mikko Ranta-Huitti, hall.pj
As Oy Onni, Helsinki

Peltikatonmaalaus Helsinki

Agricolankulman vesikaton maalaus sujui suunnitellusti, sovitusti ja aikataulussaan. Tarjous maalauksesta oli kilpailukykyinen ja yhteistyö oli mutkattoman sujuvaa, iso kiitos!

Taija Assadi
Isännöitsijä, Tiimivastaava
Isännöinti Luotsi Oy

 

Peltikatonmaalaus Helsinki

Peltikatonmaalaus Helsinki