Yrityskuvaus Maalaus Jarpek Oy

Maalaus Jarpek Oy on maalaukseen ja pinnoittamiseen erikoistunut yritys.
Tomimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella palvellen isännöitsijätoimistoja, kiinteistönomistajia ja rakennusliikkeitä. Satunnaisesti teemme maalauksia yksityisille omakotitalojen asukkaille.

Maalaus palvelumme:
Katon maalaus / peltikatot, tiilikatot, huopakatot ja mineriittikatot
Talonmaalaus ja julkisivumaalaus
Porrashuonemaalaus

Katonmaalaus

Maalaus Jarpek Oy on erikoistunut kattojen maalaukseen ja pinnoittamiseen.
Yrityksen aputoiminimi on Peltikatonmaalaus Jarpek.
Olemme erikoistuneet ensisijaisesti peltikattojen maalaukseen ja kunnostamiseen.
Laajensimme katonmaalaus toiminnan kaikkiin kattopintoihin ja nyt kattoprojektit kattavat seuraavat kattomateriaalit: peltikatot, tiilikatot, huopakatot ja mineriittikatot.

Kattojen maalauksesta, erilaisista maalausprojekteista ja niiden järjestelyistä yrityksellä on kokemusta yli 20-vuotta. Laaja tuotetuntemus eri katto materiaaleista sekä eri maalinvalmistajien tuotteista ja pinnoitteista takaa maalaus projektien onnistuneen lopputuloksen.

Pitkän kokemuksen tuoman tiedon perusteella osaamme suositella kullekin kattomateriaalille katon nykyisen kunnon mukaan parhaiten soveltuvat työmenetelmät ja tuotteet.

Ammattitaitoiset maalarit ja jatkuva kouluttautuminen uusille työmenetelmille ja tuotteille takaa vankan osaamisen. Kaikki katot ovat maalattavissa katon muodosta, aiemmasta pinnoitteesta tai kattomateriaalista riippumatta.

Maalaus Jarpek Oy toteuttaa kattojen maalauksen ja pinnoittamisen lisäksi kattohuoltoja ja kattojen kuntotarkastuksia. Kattohuollot ovat tärkeä osa katon ylläpitoa. Kattoa pidetäänkin yleisesti kiinteistön tärkeimpänä julkisivuna.
Vesi- ja lumisateet, lämpötilavaihtelut, tuulet ja myrskyt, ilman epäpuhtaudet, puustosta tulevat lehdet, oksat, siitepölyt, noki ja suolat kuluttavat kattopintoja.
Vuosittainen kattohuolto takaa katoille pidemmän elinkaaren. Vesikourujen puhdistukset, lumenpudotukset ja säännöllinen katonkuntotarkastus varmistaa katolle pidemmän käyttöiän.

Markkinoilla on paljon laadukkaita maalaukseen- ja pinnoittamiseen tarkoitettuja tuotteita. Käytämme tunnettujen valmistajien maaleja ja tuotteita kattoprojekteissa.

Julkisivumaalaus

Maalaus Jarpekilla on kokemusta julkisivujen maalauksesta yli 20-vuoden ajalta. Julkisivumaalaus kuuluu peruspalveluihin ja on tärkeä osa liiketoimintaamme. Maalaamme mielellämme isoja kokonaisuuksia, kuten hoivatiloja, päiväkoteja, kouluja ja muita liikelaitoksia. Asiakaskuntamme koostuu rakennusliikkeistä ja liikelaitoksista.
Teemme talonmaalauksia satunnaisesti myös yksityisille omakotitalojen asukkaille. Pienempiä talonmaalaus projekteja toteutamme vain Uudenmaan alueella.
Isojen kiinteistöjen maalauksia olemme tehneet ympäri Suomea. Rakennusliiketoiminnan ollessa vilkkaimmillaan 2016 -2022 olemme maalanneet kymmeniä tuhansia julkisivu neliöitä koko Suomen alueella.

Julkisivumaalaus palvelumme kattaa myös kiinteistöjen huoltomaalaukset.
Julkisivujen huoltomaalauksia toteutamme taloyhtiöille ja liikelaitoksille. Yhteistyötä teemme isännöintitoimistojen, kiinteistöpäälliköiden, sekä rakennusliikkeiden työ- ja projektipäälliköiden kanssa.

Porrashuonemaalaus

Maalaus Jarpek toteuttaa porrashuonemaalaukset ja rappukäytävien maalauksia taloyhtiöille ja liikelaitoksille. Kokemusta erilaisista maalausprojekteista meillä on yli 20-vuotta.
Porrashuoneiden ja rappukäytävien käyttöaste on suuri ja ne ovat siksi kovalla rasituksella.

Porrashuonemaalaus jaetaan kahteen selkeästi toisistaan eroaviin toimenpiteisiin:
pohjatyöt ja pintatyöt. Pohjatöillä varmistetaan maalattavan pinnan tasaisuus, paikataan ja kitataan kolhut ja naarmut. Hiotaan tasaiseksi ja tarvittaessa verkotetaan maalattava pinta.

Pintamaalaus suoritetaan pohjatöiden jälkeen. Paikatut kohdat pohjamaalataan, usein riittää paikattavien kohtien pohjamaalaus kertaalleen ja kaikkien pintojen ylimaalaus yhteen kertaan.
Jos maalattavan pinnan sävyä halutaan oleellisesti muuttaa, on pintamaalaus hyvä suorittaa kahteen kertaan.

Säännöllisellä maalauksella porrashuone saadaan näyttämään uuden veroiselta.
Hyvin maalattu porrashuone antaa kiinteistöstä miellyttävän vaikutelman.

 

Tiedustelut ja yhteydenotot

Jarno Kirsilä
Puh. 050-4080547
info@jarpek.com
Maalaus Jarpek Oy
www.peltikatonmaalaus.fi

MAALAUS JARPEK OY / Y-TUNNUS: 2491506-1 / PUH. 050-4080547 / INFO@JARPEK.COM
WWW.PELTIKATONMAALAUS.FI