Peltikatonmaalaus 

Tarjoamme peltikatonmaalausta ja peltikattojen huoltotöitä Uudenmaan alueella. Peltikatonmaalaus ja huoltotoimet ovat tärkeä osa katon ylläpitoa. Voidaankin sanoa, että katto on kiinteistön tärkein julkisivu.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, liikelaitokset, julkinen sektori, sekä yksityiset henkilöt.

Ammattitaitoista peltikattomaalausta

Maalaus Jarpek Oy:n ammattitaidon taustalla on yli 20-vuoden kokemus peltikatonmaalauksista. Peltikaton maalauksista yrityksen toiminta saikin alkunsa ja tällä hetkellä teemme peltikattojen lisäksi mm. julkisivumaalausta ja porrashuoneiden maalausta.

Pyydä tarjous peltikaton maalauksesta.

Peltikatonmaalaus pidentää katon elinkaarta

Hoitamaton peltikatto voi aiheuttaa huonoimmassa tapauksessa pahoja kosteusvaurioita kiinteistölle. Huoltamaton peltikatto voi nostaa korjaus kustannuksia kohtuuttomasti. Reagoimalla ajoissa katon luonnolliseen kulumiseen tai esim. myrskyn aiheuttamiin vaurioihin säästetään rahaa ja hermoja.

Hyvin suunnitellulla ja tehdyllä peltikatonmaalauksella ja huoltotoimenpiteillä peltikaton elinkaari on vähintään 10–15 vuotta.

Peltikaton huoltomaalaus

Peltikaton huoltomaalauksessa on tärkeää käsitellä maalattava pinta kokonaisuudessaan oikeilla toimenpiteillä ennen varsinaista maalausta. Toimenpiteet sisältävät ruosteisten kohtien poistamisen, mahdollisten vuotokohtien paikkaamisen ja vähintään ruosteisten kohtien pohjamaalauksen, sekä viimeisenä peltikaton pintamaalauksen.

Uuden peltikaton maalaus

Uusittujen peltikattojen ensimmäinen maalauskerta on erittäin tärkeä. Aina on hyvä varmistaa uudenkin kattopinnan riittävä pesu ja puhdistus ennen maalausta. Uudessakin katossa on pölyä ja epäpuhtauksia, jotka poistetaan ennen maalausta. Uusitulle peltikatolle suosittelemme pohjamaalausta ja pintamaalausta. Näin varmistetaan riittävä kulutuspinta maalattavalle katolle ja katon elinkaari saadaan pidemmäksi.

Pyydä katselmus ja raportti peltikatonmaalauksesta!