Porrashuonemaalaus

Tarjoamme porrashuoneiden maalausta Uudenmaan alueella. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja isännöitsijät ja yksityiset henkilöt. Maalaus Jarpek Oy:llä on yli 20-vuoden kokemus maalaustöistä. Voit luottaa ammattitaitoomme.

Porrashuoneen hyvin suoritettu maalaus antaa taloyhtiöstä miellyttävän ensivaikutelman ja kotiin on kiva tulla.

Porrashuonemaalauksen työvaiheet

Porrashuoneenmaalaus luokitellaan työvaiheineen kahteen osaan. 

  • Pohjatyöt kohteen mukaan 
  • Pohjamaalaus ja pintamaalaus

Pohjatyöt

Pohjatyöt sisältävät mahdollisten vaurioiden, kuten muutossa aiheutuneiden kolhujen ja naarmujen paikkaamiset. Ensisijaisesti on tärkeää saattaa maalattava pinta maalattavaan kuntoon ennen maalausta. Pienet kolhut kitataan ja paikataan ja isommissa kolhuissa tai haastavissa tapauksissa tehdään verkottaminen.

Porrashuoneen pohjamaalaus ja pintamaalaus

Pohjatöiden jälkeen tehdään pohjamaalaus ja viimeiseksi pintamaalaus. Jos maalattava pinta on kovin kolhiintunut tai maalin väriä halutaan muuttaa, on hyvä suorittaa maalaus kahteen kertaan: pohjamaalaus ja pintamaalaus. Sisämaalauksissa on tärkeää valita kohteeseen parhaiten soveltuva maali.

Muista porrashuoneen huoltomaalaus

Porrashuoneet ovat yleensä taloyhtiössä kovalla rasituksella, koska niitä käytetään paljon. Taloyhtiöissä suoritettavat remontit ja muutot aiheuttavat usein seinäpinnoille kulutusta, jolloin seinäpinta vaurioituu ja on normaalinkin käytön jäljiltä esteettisesti huonon näköinen. Porrashuoneen huoltomaalaus on hyvä suorittaa tietyn väliajoin. 

Laadukkaalla porrashuoneen maalauksella, sekä kohteeseen parhaiten soveltuvilla maaleilla ja tuotteilla porrashuone saadaan näyttämään taas uuden veroiselta. Hyvin hoidettu taloyhtiö on kiinnostava sijoituskohde, porrashuone toimii käyntikorttina vierailijalle, sekä on kiva asukkaalle.